dansande kvinnor

Dansande kvinnor
Dansande kvinnor     Nytt i detta fall   Dansande kvinnor: Ett sätt att styra bort vår uppmärksamhet kan vara...

Dansande kvinnor

 

 

Nytt i detta fall

 

Dansande kvinnor: Ett sätt att styra bort vår uppmärksamhet kan vara att Dansa. På detta sätt styr man bort uppmärksamheten, och under tiden kan medbrottslingen stjäla plånböcker eller liknande De dansande kvinnorna i Linköping häktades på onsdagen för grov stöld. Enligt polisen utreds de nu för flera brott.
Vid 16-tiden i söndags blev en man bestulen på sin plånbok. Två kvinnor dansade runt honom för att avleda hans uppmärksamhet. Mannen upptäckte däremot att han blev bestulen och bad ett vittne om hjälp. Vittnet blev biten i handen när han skulle hjälpa mannen .

Polisen larmades till platsen och grep två kvinnor, På onsdagen häktades de vid Linköpings tingsrätt.
Bägge nekar till brott.

Kvinnorna utreds även i samband med brott mot en funktionshindrad man.
En man  blev bestulen på sin plånbok.
Brottet anmäldes samma dag av personal på mannens boende.

Polisens utredningsbefäl, säger att polisen dessutom utreder ytterligare ett brott som eventuellt kan kopplas till de nu häktade kvinnorna.

Vid 15.30-tiden förra tisdagen kom två kvinnor fram till en man de försökte att sälja guld till. De tog på honom och stal hans plånbok.
Polisen ska nu försöka ta reda på om de två kvinnorna är desamma i dessa fall.  


Man kan fundera på om dessa händelser har något samband med de kvinnor som för utgav sig för att vara döva och gå runt på stan och tigga pengar.

Finns inga gränser för dessa individer att komma på nya sätt att lura oss på pengar.  Och att man inte drar sig att lura handikappade personer är Så jäkla lågt!  Så håll ögonen öppna ute i samhället.  Vem vet,  kanske just Du kan förhindra ett brott mot en medmänniska.  

 

Finns mer att läsa om detta här

Dansande kvinnor stal plånbok - Linköping

Dansande kvinnorna häktade

 

Du delar väl?