Deprecated: File class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/webvol4/yi/2tp8sz97auo7tbr/tjuvkoll.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5569
Julhandeln 2017 Inbrott Skadegörelse och Bedrägerier | Inbrott Skadegörelse och Bedrägerier

Stjäl från bilen

Inbrott Skadegörelse och Bedrägerier

 

 

 

 

 


Din parkerade är en lockelse för tjuvar. 

Lämnar du din bil på en parkering med köpta julklappar i, och sedan går in tillbaka till affären för att handla lite till, då dukar du verkligen upp till fest för tjuven. På en nanosekund är tjuven inne i bilen och kan stjäla innehållet. Du utsätter dig på detta sätt för Inbrott Skadegörelse och Bedrägerier

 

 

Ficktjuvar

 

Inbrott Skadegörelse och Bedrägerier

Ju trängre det är, desto lättare blir det för tjuven att stjäla värdesaker. Polisen rekommenderar allmänheten att vara försiktig.
Från första advent till julafton finns det stor risk för Inbrott Skadegörelse och Bedrägerier. Man är helt klart allt för ouppmärksam och ivrig på att handla,  man glömmer bort sin öppna handväska. Plötsligt är ens plånbok försvunnen ha koll på din handväska och plånbok.
Tjuvarna är snabba på att ta värdesaker när du Inte är uppmärksam,
Håll koll på ditt kontokort. Titta dig omkring! “ögonen i nacken” ökar ditt säkerhetsmedvetande. Det gör det besvärligt för tjuvarna. Stäng handväskan för att försvåra för tjuvarna. Bär plånboken nära kroppen, då känner du lättare om någon tar den.

 

Kortbetalning

 

Inbrott Skadegörelse och Bedrägerier

Försök att täcka över kortterminalen vid betalning! Detta minskar risken att någon obehörig ska se pinkoden. Säg inte ditt personnummer högt! Lämna i stället fram ditt ID-kort till personalen, för att undvika att någon hör det. Ett sätt att undvika Bedrägerier är att handla endast från butiker och säljare du litar på, vid internetshopping. Dubbelkolla att din bil är låst innan du går ifrån den.

 

Inbrott Skadegörelse och Bedrägerier.
Det stjäls för ungefär en miljard kronor under jul- och nyårs handeln enligt Svensk Handels statistik. Kriminaliteten ökar i takt med hur mycket folk som är i rörelse, Det är samma med kriminalitet på gator och torg. Alla brott ökar ju mer folk som är i rörelse!