Deprecated: File class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /www/webvol4/yi/2tp8sz97auo7tbr/tjuvkoll.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5569
Nättroll / Bedrägeri

Bedrägeri

Det verkar som det är Nättroll eller liknande i gruppen. Klicka inte på någon Länk om ngn delar innehåll Dropbox eller liknande.
Vill man informera i gruppen, så kan man tala om vad det handlar om i själva inlägget!
Det ska inte vara nödvändigt för oss att gå vidare till ett innehåll upplagt på Dropbox eller annan liknande tjänst! Som nåt så kallat Nättroll / Bedrägeri vill att vi ska klicka på.

Så åter igen klicka Inte på nån länk som någon i gruppen ber om. Detta kan för hindra att du blir utsatt för någon  typ av Bedrägeri .
Kan vara så vi Admin inte hunnit kolla upp det, och tagit bort inlägget!
Detta förfarande gäller i stort sett alltid annars också, klicka inte på någon länk på nätet heller som du inte Vet är legitim,

“klicka här och vinn stort”  Varning fördenna fras. Så var på er vakt där detta förekommer!

Nättroll förekommer o många olika skepnader, vi är tyvärr allt för ofta oförberedda. så vi är i stort behov av rapporter från medlemmar i olika typer av grupper som gör att deras förfarande blir dokumenterat!